Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων βρίσκεται το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου μας, το οποίο αποτελείται από επτά Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, για την απόκτηση των οποίων σημαντικές υπήρξαν οι ενέργειες της προηγούμενης διευθύντριας του σχολείου, κ. Σουλτάνας Ανδρεάδου, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστούν δωρεές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και από ιδιώτες. Επίσης, με έξοδα του Συλλόγου Γονέων του σχολείου αγοράστηκε και τοποθετήθηκε στην αίθουσα διαδραστικός πίνακας.

Η αίθουσα χρησιμοποιείται από τις τάξεις της πρωινής ζώνης, ύστερα από συνεννόηση των δασκάλων μεταξύ τους, και από τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής του Ολοημέρου τμήματος. 

Η αίθουσα χρησιμοποιείται συγχρόνως και ως αίθουσα Μουσικής από τη διευθύντρια και εκπαιδευτικό Μουσικής του σχολείου μας.


alt

alt


altΧρησιμοποιείται επίσης από το γυμναστή του σχολείου τις βροχερές μέρες για τη διδασκαλία χορών, καθώς και από δασκάλους που υλοποιούν πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων για το χορό. 

 

Στόχος μας είναι η αίθουσα να μένει ανοιχτή καθ' όλη τη λειτουργία του σχολείου. Για το λόγο αυτό παροτρύνονται ο δάσκαλοι και οι μαθητές να την επισκέπτονται όσο συχνότερα γίνεται, ώστε να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες που τους παρέχει ο διαδραστικός πίνακας και το εργαστήριο υπολογιστών. 

{youtube}hfwGRDrfeN0{/youtube}